powered by www.bluechip.hu

Silicon Power Ultima U06 és Blaze B06

A Silicon Power bemutatja az Ultima U06 és Blaze B06-ot

by Blake Dashed
2013. December 20. 19:42
Soha nem volt még olyan pendrive-od mint ezek. Kicsik, szépek, gyorsak és biztonságosak. Ingyenes szoftver segítségével a véletlenül törölt fájlok is visszanyerhetőek könnyedén.
Formáld tökéletes szögben az emlékeidet

Az SP Ultima U06 és Blaze B06 a tökéletes 13.14 fokos szögével és szokatlan formájával hihetetlenül divatos stílusáról tesz tanúbizonyságot. Az eleganciát a modern letisztult házzal párosító Ultima U06 és Blaze B06 a csúcstechnológiát és a legstílusosabb valóságot egyesíti. Mi több, az Ultima U06 és a Blaze B06 különlegesen esztétikus hatást érnek el a különböző fényes és matt felületek kombinációjával. Az Ultima U06 és a Blaze B06 nemcsak modern megjelenést kapott, hanem a körkörös forma és matt felszínek jobb kezelést és nagyobb ellenállóságot biztosítanak a karcolások által okozott sérülések, ujjlenyomatok és por ellen. Emellett az Ultima U06 és a Blaze B06 ötletes rápattintós kupakot kapott, így használóik könnyedén használhatják és tárolhatnak velük anélkül, hogy a kupak elveszítése miatt kellene aggódniuk. A barázdált végben végződő test pedig igazán divatos kiegészítővé teszi, mely könnyedén ráakasztható a pénztárcádra, táskádra és kulcstartódra.



Tárolj, színezz!

Az SP Ultima U06-ot és a Blaze B06-ot a modern megjelenés mellett három lenyűgöző, tengerkék, barackrózsaszín és gyöngyház fehér színben alkottuk meg. Bonyolult kinézet helyett az Ultima U06 és a Blaze B06 letisztult és egyszerű stílusában ragyog, hogy közvetlenül elegáns benyomást keltsen, emellett gazdaságos áron kerülnek értékesítésre, hogy a felhasználók nagyobb eséllyel juthassanak hozzá alacsony áron kitűnő termékekhez. A felhasználók hordozhatóság, sebességi és kapacitási igényeinek jobb kielégítése érdekében az Ultima U06 és a Blaze B06 többféle átviteli csatlakozófelületet és tárolókapacitást tesz lehetővé. Az Ultima U06 USB 2.0-ás csatlakozást és ötféle kapacitást, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB és 64GB-ot kínál, míg a Blaze B06-ot SuperSpeed USB 3.0-as csatolóval látták el és 8GB, 16GB, 32GB és 64GB-os kivitelekben érhető el. Minden Silicon Power USB flash meghajtó élettartamú garanciát, SP Widget szoftvert, amely hét nagyszerű biztonsági mentés és biztonsági eszközt, valamint a NIS (Norton Internet Security) 60 napos próbaverzióját kínálja. További kiegészítőként az SP a Recuva File Recovery-t is tartalmazza, hogy a felhasználók könnyedén visszaállíthassák törölt fájljaikat, beleértve digitális fényképeiket, dokumentumaikat, zeneszámaikat és videóikat.



Specifikáció:

Méretek:59.7 x 19.4 x 10.0 mm

Súly:9.0 g

Kapacitás:Ultima U06 - 4GB、8GB、16GB、32GB、64GB

                Blaze B06 - 8GB、16GB、32GB、64GB

Színek:Ultima U06 - Aqua Blue、Peach Pink

            Blaze B06 - Shell White

Működési hőmérsékleti tartomány:0° C ~ 70° C

Interfész:Ultima U06- USB 2.0/ USB 1.1 Compatible

               Blaze B06- USB 3.0 / USB 2.0 Compatible

Támogatott operációs rendszerek:Windows 8/7/XP, Mac OS 10.3.x, Linux 2.6.x

Garancia:Élettartam garancia


 Kiemelt tulajdonságok:

 - Stílusos ferde alakú dizájn és élénk színválaszték 

 - a kialakításnak köszönhetően a pendrive jobban védve van a karcolások és egyéb külső behatások ellen

 - az Sp Widget egy ingyenes letölthető szoftver, mely 7 fő biztonsági backup lehetőséget biztosít a felhasználónak. A szoftver segítségével visszatudjuk nyerni a korábban törölt fájlokat a pendrive-ról mint például a képeket, zenéket és videókat.

További Silicon Power termékek a Bluechip polcain.