powered by www.bluechip.hu

Megérkezett a Spotify

Hallgasd teljesen ingyen és legálisan kedvenc zenéid.

by Blake Dashed
2013. December 14. 08:12
Címkék: zene, audio, sennheiser
Mostantól a világ vezető zenei streaming szolgáltatásainak krémje elérhető kis hazánkban is. A Goolge Play, Apple iTunes, Deezer és most a Spotify.
A havidíjas online streaming zenehallgatás újabb szereplővel bővült, hiszen tegnap előtt elérhetővé válik az egyik leghíresebb ilyen szolgáltatás, a Spotify.

Magyarország mellett húsz másik ország is a mai naptól részesülhet a több millió, jó minőségű zeneszám nyújtotta élvezetből, ráadásul a szintén frissen debütált Android és iOS alkalmazásokat is letölthetjük okostelefonjainkra és táblagépeinkre.



A Spotify két verzióban érhető el, ingyenesen óránként három percnyi reklámmal, kizárólag véletlenszerű lejátszási listával, míg 10 euró helyett 5 euróért megvásárolhatjuk a pérmium csomagot, mely reklámmentességet, saját lejátszási listákat és egyéb kényelmi funkciókat kínál. A szolgáltatásnak jelenleg 24 millió ingyenes, és 6 millió fizetős felhasználója van, de a 2008-as indulás óta még mindig veszteséges a vállalkozás, mivel hiába a hatalmas felhasználói bázis, ezzel együtt a kifizetendő jogdíjak is óriásira duzzadtak. Az indulása óta négy és fél milliárd órányi zenét sugárzó online szolgáltatás a webes és mobil platformok mellett elérhető egyes televíziókon, médialejátszókon egyaránt.

A program letöltése innen érhető el.

Forrás: Androgeek