powered by www.bluechip.hu

MSI Z87I GAMING AC és GTX760 GAMING ITX páros

Kicsi a bors, de erős! Killer Network, Audio Boost és remek RADAX hűtéssel.

by Zulu
2013. December 05. 16:22
Címkék: és, ac, gaming, , msi, z87i, gtx760, alaplap
Megérkeztek a régóta várt termékek játékosoknak, akik ikább a kisebb méretű de mégis játékra szánt asztali gépeket szeretik! A világhírű hardver gyártó MSI ma hivatalosan is bejelentette a Z87I GAMING AC alaplapot és a hozzá tartozó GTX 760 GAMING ITX grafikus kártyát, számos játékhoz paraméterezve, mini-ITX kivitelben. A funkcióik, mint a Killer LAN, 802.11as és az Audio Boost a Z87I GAMING alaplapot készenlétbe állítják bárhova is menjen, viheti magával, mert készen áll a hálózatra való csatlakozáshoz a legnagyobb sebességet biztosítva. A GTX 760 GAMING ITX az MSI új RADAX hűtésével érkezik, ami egy hibrid kialakítású ventilátor, zajcsökkentő és egyben 30°C-al alacsonyabb hőmérsékletet biztosít bármely másik kártyánál a kategóriában. Mindkét termék, így az alaplap és a grafikus kártya is remek számítógépház és egyéb hardver komponens kompatibilis, optimális kombinálciója lehet egy otthoni nappaliban tárolt PC-nek és egy LAN Party-ra szánt horodozható mobil játékos gépnek.

    
Átfogó mini-ITX GAMING alaplap

Az MSI Z87I GAMING AC az MSI Gaming alaplapok génjeit örökölte, melyek több díjat nyertek, mint bármely másik játékos alaplap a piacon. Felszerelkezve a Killer E2205 hálózati chippel, ami a leggyorsabb alacsony késleltetésű játékon belül LAG-ért felelős, továbbá az Audio Boost a legjobb minőségű beépített erősítővel és audió kondenzátorokkal lenyűgöző játékon belüli audio élményért. Az audio áramköri jel el lett különítve a többi alkatrészektől az alacsonyabb zaj és tisztább hangminőség érdekében. Azok a játékosok, akik külső USB csatlakozású audió eszközt használnak, az MSI USB Audio Power biztosítja a stabil teljesítményt és még jobb minőségű jelet eredményez. A mellékelt Intel Wi-Fi hálózati megoldás maximális átviteli sebessége 867Mbps, és támogatja az Intel exkluzív vezetéknélküli  videó továbbítást is, az Intel Wi-Di technológiát! Egy beépített HDMI 1.4 videó kimenet támogatja a 4K UHD ultra-nagy felbontást, ami a játékok jellegét fokozva még jobb játék élmény nyújt. Az egész csomag az apró mini-ITX formátumon található, immár játékosok részére is!



Miniatűr GAMING grafika

Amikor létrehoztuk az új GTX 760 GAMING ITX grafikus kártyát rájöttünk, hogy 30%-al rövidebb (csak 17cm!) méretű, így a kihivás az volt, hogy továbbra is remek és csendes hűtést tervezzünk hozzá, ami egységes a többi MSI GAMING grafikus kártyával. Megtaláltuk a  megoldást, az új MSI RADAX ventilátor személyében, ami egy igazi hibrid Radiál/Axiális ventilátor, ami ötvözi a két világot és legjobbat nyújtja, ráadásul a hőmérsékletet is csökkenti 30%-kal. Az MSI Propeller Blade ventilátorhoz hasonló elemekből álló ventilátor  növeli a beérkező légáramlást és ezáltal a kiáramló levegőt is a kártya hátulján, csökkentve a hőmérsékletét és kevesebb zajt biztosítva, mint bármelyik másik termék a kategóriában. Az MSI GTX 760 GAMING ITX is örökölte az MSI GAMING grafikus kártyák összes funkcióját, így az exkluzív egy gombnyomással elérhető tuningot ill. Gaming alkalmazást, a Predator videó rögzítőt és ami még fontosabb, a Military Class 4 alkatrészeket, amik a kiváló stabilitásért és hosszú élettartamért felelősek. Az MSI GTX 760 GAMING ITX kombinálva az MSI Z87I GAMING alaplappal egyedülálló, gazdag játékélményt nyújt a mai online játékokra optimalizálva, miközben elképesztő hő- és akusztikai teljesítményt nyújtanak mini-ITX kivitelben!


Műszaki adatok

Name

Z87I GAMING AC

CPU support

4th Gen Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® processors

Chipset

Intel® Z87 Express Chipset

Network

Killer™ E2205 Gigabit Ethernet, Intel® 802.11a/b/g/n/ac, BT 4.0, Intel® WiDi 

Storage

5x SATA 6Gb/s, 1x eSATA 6Gb/s

Display Interface

1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x DL-DVI-I

Connectivity

1x PCI-e 3.0 x16, 6x USB 3.0, 4x USB 2.0, 8-channel Audio Boost


Name

GTX 760 GAMING ITX

GPU

Value

Base / Boost Clock

1006 MHz / 1072 MHz

Memory Size, Type

2048 MB, GDDR5

Speed, interface

6008 MHz, 256 bits

Connectivity

DL-DVI-I, HDMI, Mini-DisplayPort

Dimensions

170x111x41 mm